Skip to main content

Sikertörténetek – Bacskai Ildikó, Ph.D.

A tanfolyam rendkívül érdekes és felkavaró volt számomra. Különösképpen Márta tudása, tehetsége és elhivatottsága fogott meg, szakmailag rendkívül hiteles, magánemberként megnyerő embernek ismertem meg.

A Lineo Teamről:

Jelenleg számos különböző önfejlesztő anyag érhető el a piacon, könyvek, videók blogok hivatottak az emberek személyiségét továbbfejleszteni. Sajnos az ezeket elkészítő szakemberek, sok esetben nem számolnak az azt olvasó/ felhasználó ember önismeretének szintjével, így ezek az egyébként hasznos anyagok, akár károsan is befolyásolhatják egy ember nézeteinek fejlődését.

A veszélyt olyan profi és szervezett csapattal mint a Lineo International Consulting csapata, el lehet kerülni, és el lehet indulni egy olyan úton amely talán fájdalmas hibáink megismerése és feldolgozása miatt, mégis lehetőséget ad olyan képességek elsajátítására amelyek által nyugodtabb, boldogabb és teljesebb életet élhetünk, és támogathatjuk a környezetünkben élő segítséget kérő embereket.

Sikertörténetek - Life és Business Coach Képzés – Lineo International Consulting, Coaching, NLP and Mediation International Academy By S. Toth Marta

Azt gondolom minden embernek kellene foglalkoznia önmagával és segítséget kérnie, vagy segítenie ha van rá adottsága.

Nagyon megkedveltem a csapatot, heti szintű kapcsolatban maradtunk a facebook segítségével 🙂 Remélem lesz alkalmam részt venni a jövőbeli programokon.

Összegezve az amit érzek, az a HÁLA amiért engem is kiválasztottatok és veletek lehettem, mindent amit tőletek kaptam használom a mindennapokban és igyekszem tovább fejlődni és kideríteni ki is vagyok valójában.

Köszönettel és öleléssel,

Ildikó

Life és Business Coach Képzés – Lineo International Consulting, Coaching, NLP and Mediation International Academy By S. Toth Marta

ICF Alapú Life Coach Képzés

+ Konfliktuskezelés és NLP

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu